Téhnik hipnotis Covert pikeun kontrol pikiran

 Téhnik hipnotis Covert pikeun kontrol pikiran

Thomas Sullivan

Téknik hipnotis rahasia nya éta hiji jalma anu dihipnotis tanpa kanyahoan. Biasana dilakonan dina paguneman.

Pamikiran yén batur bisa ngadalikeun pikiran urang maké omonganana matak pikasieuneun loba jalma. Aranjeunna hilap yén urang sadayana parantos dihipnotis sacara rahasia dina hiji cara atanapi anu sanés.

Sakabeh budak leutik urang dasarna mangrupikeun periode hipnotis nalika urang ngagaduhan kapercayaan jalma-jalma di sabudeureun urang. Janten salami anjeun tetep ngalaksanakeun kakuatan pamikiran sadar anjeun, anjeun bakal saé.

Téknik hipnotik rahasia

Anjeun panginten tiasa heran kumaha batur tiasa ngahipnotis anjeun ku ngagunakeun ngan ukur kecap. Prinsip dasar sadaya téknik hipnotik rahasia sami sareng dina hipnotis tradisional. Ieu ngalibatkeun evading nyaring sadar tur letting informasi ngahontal subconscious langsung.

Téknik hipnotis rahasia anu panglobana dipaké…

1. Kecap konci

Aya kecap konci sareng frasa anu langsung bertindak salaku paréntah bawah sadar. Aranjeunna maksa urang pikeun nyingkirkeun fakultas pamikiran kritis urang. Conto kaasup kecap kawas "ngabayangkeun" jeung "bersantai".

Kecap-kecap ieu mangrupikeun paréntah anu langsung dilampahkeun ku alam bawah sadar urang sateuacan urang sacara sadar mutuskeun henteu ngalakukeunana. Tangtu, anggap pikiran urang teu preoccupied kalawan loba hal sejenna.

Gambar visual mangrupakeun bentuk kuat saran sarta éta alesan nahaconto ngawangkong ngeunaan nganjang ka basisir. "Kuring resep nganjang ka pantai dimana anjeun tiasa bersantai sareng ngawenangkeun diri anjeun ngarasa nyaman, jeung neuteup ombak laut.”

  • Tuluy ngobrol ngeunaan konteks ngagunakeun kalimah anu bisa nampung pesen anu dipasang. "Kuring resep nganjang ka pantai dimana anjeun tiasa bersantai sareng ngawenangkeun diri anjeun betah, sareng meuteup ombak laut."
  • Lamun anjeun nepi ka talatah nu diselapkeun “Ngijinkeun diri ngarasa nyaman” , laksanakeun hiji hal pikeun nyirian eta kaluar pikeun pikiran pingsan jalma éta. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku cara nurunkeun nada sora anjeun, ngalambatkeun sora anjeun, noel pananganna, ngangkat halis anjeun, ngadengdekkeun sirah anjeun, jsb. pohara efektif dina nyirian analog.
  • 6. Nada sora

    Nada sora mangrupa ukuran gorowongna. Sorana beuki nyaring, sorana beuki luhur cenah. Pikeun ngartos eta ngan saukur, pikir eta cara kieu- lalaki umumna boga sora low-pitched, sarta awéwé umumna boga voices tinggi-pitched.

    Nada jeung nada sora anjeun nangtukeun dina tingkat pingsan jero naon kalimah anu anjeun ucapkeun.

    Abdi hoyong anjeun latihan. Abdi hoyong anjeun nyarios pisan, "Naon anu anjeun lakukeun" ku tilu cara anu béda…

    Kahiji, ucapkeun kalayan nada anu naék dimana sora anjeun kusam sareng lemah di awal. Lajeng étajanten nyaring sareng seukeut nuju tungtungna. Anjeun bakal perhatikeun yén nada naékna diolah salaku patarosan ku pikiran urang. Anjeun naroskeun ka jalma anu sanés naon anu anjeunna laksanakeun kusabab panasaran. Éta ogé nunjukkeun pikagumbiraeun.

    Salajengna, sebutkeun kalimah kalawan nada datar dimana sora anjeun ngabogaan nada sedeng anu sarua di tungtung kalimah jeung di awal. Sora tingkat nada diolah salaku pernyataan ku pikiran. Anjeun meureun terang naon anu dilakukeun ku batur sareng ngémutan kuciwa anjeun.

    Tungtungna, sebutkeun ku nada nurun dimana sora anjeun seukeut tur nyaring dina awalna. Lajeng janten lemah sareng slow nuju tungtungna. Sora nada anu turun diolah salaku paréntah ku pikiran urang. Anjeun panginten ambek kana naon anu dilakukeun ku batur sareng nungtut penjelasan.

    Sakumaha nu tos katingal, nada turun muka modul paréntah dina pikiran batur. Jalma-jalma langkung dipikaresep ngalakukeun naon anu anjeun naroskeun nalika anjeun nyarios dina nada anu turun sabab pikiranna ngolah éta salaku paréntah.

    visualisasi jadi éféktif. Nalika kuring naroskeun anjeun ngabayangkeun hiji hal, kuring ngaprogramkeun pikiran anjeun sareng naon waé anu kuring hoyong bayangkeun.

    Upami anjeun masih nyobian ngartos kumaha kecap saderhana sapertos kitu tiasa ngaprogramkeun pikiran anjeun, pertimbangkeun skenario hipotetis ieu…

    Anjeun horéam pisan pikeun nandatanganan perjanjian bisnis anu tiasa ngamungkinkeun Anjeun bisnis rék dilegakeun sacara internasional. Anjeun gaduh alesan anjeun. A mitra bisnis hayang ngolo-ngolo anjeun asup deal sabab ceuk pikir éta patut eta. Saatos nyobian teuas tapi gagal ngayakinkeun anjeun, anjeunna tungtungna ngabejaan Anjeun:

    "Bayangkeun kumaha lamun bisnis urang expands internasional. Urang bakal nyetél kantor internasional. Pausahaan internasional anu sanés bakal resep ka urang. Kinérja sareng reputasi urang bakal nyabak langit sareng nilai pasar urang bakal ningkat sacara éksponénsial.

    Kami bakal meunang kauntungan anu langkung ageung tibatan anu ayeuna urang hasilkeun sareng urang bakal hirup 5 kali langkung saé tibatan anu ayeuna urang hirup ayeuna. tina kasuksésan hareup anjeun dina sirah anjeun, anjeun paling dipikaresep bakal succumb kana godaan jeung anjeun bakal poho atawa masihan beurat atawa ngilangkeun alesan nu mimitina compelled anjeun teu asup deal. Ieu kusabab pikiran bawah sadar anjeun langkung kuat tibatan pikiran sadar anjeun.

    2. Ambiguitas

    Ngagunakeun pidato anu ambigu mangrupikeun cara umum seueur pamimpin anu lapar kakawasaan, diktator, sareng anu sanés.pamingpin pulitik hipnotis massa. Loba nu disebut pamingpin pulitik hébat teu leuwih ti orator terampil.

    Salajengna aya kampanye pemilu di daérah anjeun, kuring hoyong anjeun nengetan jinis kecap anu dianggo ku pamimpin anu béda pikeun ngumpulkeun sora sareng dukungan.

    Anjeun bakal nyadar yén lolobana waktu, pidato para pamimpin pulitik teu aya logika. Aranjeunna pinuh ku ambiguitas sareng slogan-slogan anu samar-samar anu henteu ngagaduhan tujuan sanés pikeun ngahudangkeun émosi balaréa.

    Pamimpin anu logis anu ngagunakeun ucapan anu jelas, teu ambigu sarta henteu ngahudangkeun émosi rahayat boro-boro meunang pemilu.

    Kira-kira 100 SM, filsuf Romawi Cicero nyatet, "Orators téh paling ganas. lamun sabab maranéhna lemah".

    Patarosan anu penting nyaéta: Kumaha basa anu ambigu ngahipnotis jalma? Upami kuring nyarioskeun ka anjeun kalimat anu sederhana, logis sareng bermakna, pikiran sadar anjeun henteu mendakan masalah dina ngerjakeun naon anu kuring nyarioskeun. Contona:

    ”Pilih kuring sabab kuring geus ngarencanakeun loba kawijakan ékonomi jeung sosial hébat nu pasti bakal ngaronjatkeun kaayaan ékonomi jeung sosial nagara urang. Kabijakan ieu kalebet…”

    Tempo_ogé: Daptar taktik manipulasi emosi

    Bosen!

    Sabalikna, upami kuring nganggo kecap-kecap anu teu jelas sareng ngusahakeun ngadorong émosi anjeun, éta gaduh pangaruh anu luar biasa. Pikiran sadar anjeun sibuk milarian harti logis tina kalimah kuring (anu teu aya). Samentara éta, kuring bombard anjeun kalawanbongbolongan pikeun milih kuring. Contona,

    ”Urang Deceitville! Kuring nyuhunkeun anjeun naros kana tantangan! Kuring nyuhunkeun anjeun hudang sareng nangkeup PERUBAHAN! Babarengan BISA. Waktos ieu urang milih persatuan sareng kamajuan! Kali ieu urang milih Partéy Démokratik Hanan!"

    Naon tantangan anu kuring naroskeun ka anjeun? Parobahan naon anu kuring naroskeun ka anjeun nangkeup?

    Nalika pikiran sadar anjeun sibuk milarian jawaban kana patarosan anu teu tiasa dijawab ieu, kuring ngalungkeun 'saran' pikeun milih kuring anu langsung ngahontal pikiran bawah sadar anjeun. odds kuring meunang pamilihan ti Deceitville bakal nyirorot ngaronjat.

    3. Konjungsi

    Maké konjungsi téh tradisional populér ogé téhnik hipnotis covert. Téhnik hipnotis rahasia ieu ngalibatkeun nyatakeun sababaraha bebeneran mutlak dina mimitina yén pamiarsa anjeun atanapi subjek tiasa langsung pariksa.

    Sanggeus nyadiakeun runtuyan inpormasi anu bener, anjeun masihan saran anu anjeun ngarepkeun pikeun ngaprogram pikiran pamiarsa atanapi subjek anjeun, ngahubungkeun sareng inpormasi anu sanés ngalangkungan konjungsi sapertos 'sabab'.

    Pikirkeun pikiran bawah sadar anjeun salaku klub sareng satpam anu ngajaga klub salaku pikiran sadar anjeun. Tugas satpam nyaéta pikeun mastikeun yén teu aya anu asup ka klub anu berpotensi nyababkeun bahaya naon waé pikeun jalma anu aya di jerona.

    Nya kitu, tugas pikiran sadar anjeun pikeun ngajagakaluar sagala informasi jeung nu bisa jadi teu satuju.

    Mimitina, satpam teh waspada jeung ngawas-ngawas tiap jalma anu asup ka kleub. Dina sagala paguneman, urang paling sadar dina tahap awal nalika urang condong taliti scrutinize naon baé séjén nyebutkeun, utamana lamun anjeunna muhrim.

    Waktu satpam mariksa loba jalma sarta teu manggih naon-naon anu bisa dipertanyakan ngeunaan salah sahijina, manéhna jadi kurang ati-ati, capé, jeung males. Anjeunna ngajadikeun mariksa na kirang sengit.

    Nalika urang neruskeun obrolan sareng ngawangun kapercayaan, urang nurunkeun panjagaan urang sareng henteu nganggap peryogi pikeun ngariksa sareng nganalisis unggal kecap anu diucapkeun ku batur.

    Dina tahap ieu, saurang penjahat kamungkinan bakal mawa bedil ka bandung tanpa katenjo, hatur nuhun kana kacapean sareng nonchalance satpam.

    Sawaktos Anjeun geus ngawangun kapercayaan dina tingkat sadar atawa teu sadar kalawan speaker, manéhna gains kakuatan pikeun program pikiran anjeun kalayan sagala saran nu manéhna hayang.

    Tingali pidato has anu diucapkeun ku pamimpin politik nalika kampanye pemilu. Bayangkeun diri anjeun salaku anggota panongton…

    ”Para hadirin! Nalika kuring nangtung di dieu sateuacan anjeun wengi ayeuna dina kasempetan anu saé sareng pikaresepeun ieu, kuring yakin yén anjeun sadayana ngumpul di dieu kalayan sumanget sareng pikagumbiraeun.

    Kuring ngarasa pikagumbiraeun anu sami sareng kuring nyarios ka anjeun ayeuna. Anjeun sadaya geus ngumpul di dieu dinaIeu kasempetan anu saé kusabab anjeun percanten kana pésta sareng misi kami. Anjeun malah teu perlu kasampak sabudeureun uninga yen aya Ladies jeung gentlemen sabudeureun. Pernyataan ieu, sanajan dipaké pikeun meunangkeun perhatian, kadaptar salaku bebeneran ku pikiran anjeun.

    "Salaku kuring nangtung di dieu saméméh anjeun peuting ieu..." Tangtu, anjeunna nangtung saméméh anjeun wengi ayeuna. Kabeneran sejen tur kasempetan nu paling meureun geulis tur menawan teuing. Acan bebeneran sejen.

    “Aranjeun geus karumpul di dieu…” Teu mamang aranjeun geus ngumpul di dieu peuting ieu jeung pinuh ku kagumbiraan. Naon gunana ngomong. Jalma nu geus ngumpul ngadéngé batur nyarita biasana bungah. Tujuanana di dieu nyaéta pikeun nyatakeun bebeneran anu écés supados anjeun mimiti percanten ka panyatur.

    Sanggeus ngawangun kapercayaan, anjeunna ngajukeun bongbolongan: “Anjeun percaya ka pihak kami jeung misi kami” .

    Perhatikeun kumaha panyatur ngagunakeun konjungsi 'sabab' pikeun numbu dua pernyataan anu teu aya hubunganana. Anjeun sadayana ngumpul di dieu dina kasempetan anu saé ieu teu aya hubunganana sareng anjeun percanten kana pésta atanapi misi panyatur.

    Aranjeun geus datang ka dieu ngan hayang nyaho naon misi pésta éta tuluy mutuskeun sorangan naha anjeun kudu percaya atawa henteu. Tapi ku sabab anjeun geus ngawangun kapercayaan jeung panyatur, anjeun dipikaresep bakal narima saran na nu dimimitian ku runtuyan bebeneran mutlak.

    Kieu naon konjungsi 'sabab':

    Nalika anjeun nguping pernyataan, “Anjeun percaya ka pihak kami jeung misi kami”, pikiran anjeun nyeken alesan percaya pernyataan ieu. Dina tahap ieu, anjeun geus dihipnotis.

    Janten tinimbang milarian alesan anu logis pikeun percanten kana pernyataan ieu, anjeun nampi alesan anu teu logis anu disayogikeun ku panyatur nyaéta "Anjeun sadayana parantos ngumpul di dieu dina kasempetan anu saé ieu". 1>

    Samemeh anjeun terang, anjeun katarik sareng kagum ku panyatur sareng yakin pisan kana misina. Henteu masalah yén anjeun malah teu acan terang naon éta sabenerna.

    4. Presuppositions

    Presuppositions metot sabab ilaharna dina hipnotis urang mimiti ngaganggu pikiran sadar hiji jalma. Sanggeus éta, urang ngawanohkeun saran. Tapi dina presupposition, sabalikna kajadian.

    Kahiji, urang masihan saran lajeng urang ngaganggu pikiran sadar jalma pikeun nyingkahan scrutiny na.

    Anggap kuring salesman di hiji pausahaan asuransi nyoba ngajual kawijakan Anjeun. Tujuan kuring nyaéta pikeun ngaprogramkeun pikiran anjeun kalayan saran, "Kabijakan kami unik sareng tiasa dipercaya" anu anjeun écés henteu acan percanten.

    Upami kuring ngan saukur nyarios, "Kabijakan kami unik sareng dipercaya" Anjeun moal percanten sareng pikiran anjeun bakal sapertos, "Oh leres? Naha kuring kudu percaya kitu? Pasihan abdi bukti”.

    Ieuscrutiny sadar nyaeta naon urang coba pikeun ngaleungitkeun di presuppositions ku kituna anjeun nampi saran tanpa questioning nanaon.

    Ku kituna kuring nyebutkeun ka anjeun, "Sanes ngan ukur kawijakan urang unik sareng dipercaya, tapi ogé masihan anjeun kaamanan sareng kauntungan jangka panjang". O Ring hal kawas, “Salain kawijakan kami unik jeung bisa dipercaya, kami ogé nyadiakeun anjeun sagala jinis rojongan customer jeung bantuan 24/7” .

    Ku presupposing saran kuring salaku bebeneran unquestionable, Kuring ngaganggu pikiran sadar anjeun ku masihan eta informasi béda pikeun mikir. Ku kituna, saran kuring teu ditilik.

    Dina titik ieu, anjeun moal mungkin naroskeun klaim kuring yén "kabijakan kami unik sareng dipercaya". Sabalikna, anjeun tiasa naroskeun sapertos kieu, "Kaamanan jangka panjang sareng kauntungan naon anu bakal kuring kéngingkeun?" atawa "Jantung pangrojong palanggan naon anu anjeun disadiakeun?"

    Tempo_ogé: Nyageurkeun masalah anu ditinggalkeun (8 cara anu épéktip)

    5. Nyirian analog

    Nyirian analog sigana téknis tapi éta mangrupikeun hal anu urang sadayana lakukeun sacara alami dina paguneman. Éta hartosna nyorot kecap konci sareng frasa khusus nalika paguneman. Tujuanana nyaéta pikeun langsung komunikasi sareng pikiran pingsan hiji jalma.

    Pikiran bawah sadar urang dievolusi pikeun salawasna merhatikeun parobahan lingkungan. Ieu disebut respon oriental.

    Sawaktos Anjeun keur aya di hiji kamar jeung aya nu asup ngaliwatan panto, Anjeun otomatis ngalieuk ka mariksa saha eta. Ieusigana sapertos réspon anu sadar tapi biasana henteu. Kalolobaan waktu éta pingsan tur otomatis tur kajadian tanpa involvement of bakal Anjeun.

    Réspon paripolah ieu mangrupikeun bagian tina warisan genetik urang. Éta mantuan rébuan taun ka tukang nalika manusa kedah ngajaga diri tina prédator. Dina waktos éta, darajat kasadaran ngeunaan parobahan lingkungan tiasa hartosna bédana antara hirup sareng maot.

    Singkatna, sagala parobahan dina lingkungan langsung ditingali ku pikiran bawah sadar. Kanyataan ieu anu urang mangpaatkeun dina nyirian analog. Ku ngadorong sababaraha parobahan dina lingkungan nalika urang ngirim pesen salami paguneman, urang ningkatkeun kamungkinan komunikasi langsung sareng subconscious subjek urang.

    Nyirian analog léngkah-léngkah

    1. Kahiji-hiji, anjeun kedah ngawangun kapercayaan sareng ngajalin hubungan sareng jalma anu anjeun diajak ngobrol. Ieu tiasa dilakukeun ku nyarioskeun sababaraha fakta anu leres, seuri, katingalina ramah atanapi nganggo téknik anu disebut mirroring.
    2. Putuskeun sateuacanna pesen naon anu anjeun hoyong terangkeun ka pikiran pingsan jalma éta. Sebutkeun éta "Bisakeun diri anjeun ngarasa nyaman" kusabab mastikeun hiji jalma ngarasa nyaman di sabudeureun anjeun bisa jadi pohara nguntungkeun.
    3. Pikirkeun kontéks anu anjeun tiasa nyarioskeun ngeunaan dimana pesen anu anjeun hoyong kirimkeun moal kaluar tempatna, sabab

    Thomas Sullivan

    Jeremy Cruz mangrupikeun psikolog sareng panulis anu berpengalaman pikeun ngabongkar pajeulitna pikiran manusa. Kalawan gairah pikeun ngarti kana intricacies tina kabiasaan manusa, Jeremy geus aktip aub dina panalungtikan sarta prakték pikeun leuwih dasawarsa. Anjeunna nyepeng gelar Ph.D. dina Psikologi ti lembaga anu kasohor, dimana anjeunna khusus dina psikologi kognitif sareng neuropsychology.Ngaliwatan panalungtikan éksténsif na, Jeremy geus ngembangkeun hiji wawasan jero kana sagala rupa fenomena psikologis, kaasup memori, persépsi, jeung prosés-nyieun kaputusan. Kaahlianna ogé ngalegaan kana widang psikopatologi, fokus kana diagnosis sareng pengobatan gangguan kaséhatan méntal.Gairah Jeremy pikeun ngabagi pangaweruh nyababkeun anjeunna ngadegkeun blog na, Understanding the Human Mind. Ku curating Asép Sunandar Sunarya vast sumberdaya psikologi, anjeunna boga tujuan pikeun nyadiakeun pamiarsa kalawan wawasan berharga kana complexities sarta nuansa kabiasaan manusa. Tina tulisan anu ngahudangkeun pamikiran dugi ka tip praktis, Jeremy nawiskeun platform komprehensif pikeun saha waé anu hoyong ningkatkeun pamahaman kana pikiran manusa.Salian blogna, Jeremy ogé ngahaturanan waktosna pikeun ngajar psikologi di paguron luhur, ngasuh pikiran para psikolog sareng peneliti. Gaya ngajarna anu pikaresepeun sareng kahayang otentik pikeun mere ilham ka batur ngajantenkeun anjeunna profesor anu dihormatan sareng dipilarian di lapangan.Kontribusi Jeremy ka dunya psikologi ngalegaan saluareun akademisi. Anjeunna parantos nyebarkeun seueur makalah panalungtikan dina jurnal anu terhormat, nampilkeun pamanggihna dina konperénsi internasional, sareng nyumbang kana pamekaran disiplin. Kalayan dedikasi anu kuat pikeun ngamajukeun pamahaman urang ngeunaan pikiran manusa, Jeremy Cruz terus mere ilham sareng ngadidik pamiarsa, calon psikolog, sareng sasama peneliti dina perjalananna nuju ngabongkar pajeulitna pikiran.